DE VIATGE
1
Lisboa. Mil maneres
de fer el bacallà
El bacallà és un dels ingredients
estrella de la cuina portuguesa
en totes les seves versions, a la
brasa (à Brás), en pastís o en caldeirada,
o en bunyols. Tampoc
es queden enrere les sardines
rostides que perfumen el barri
antic d’Alfama, de visita obligada.
I per tastar un dels millors
arrossos mariners de la capital,
regat amb vinho verde, a un preu
més que raonable, convé reservar
taula a la Marisqueira Uma, un
clàssic de la ciutat.
2
Lima. L’art del ceviche
Aclamada com una de les principals
destinacions culinàries del món, la
capital peruana és el lloc ideal per
degustar el fabulós ceviche, a base
de peix i marisc crus adobats, en
establiments de renom com Chez
Wong, i tastar la cuina tradicional
amb arrels indígenes de la mà de
Virgilio Martínez (foto) al Central
Restaurante, considerat el millor
de Llatinoamèrica i entre els cinc
millors del món.
4 destinacions per als
amants de la gastronomia
Si ets dels que tries les vacances per conèixer i
tastar la bona taula d’altres cultures i t’agrada
descobrir locals autèntics en els teus viatges, sens
dubte et pots considerar un viatger foodie. I com a
tal, et suggerim quatre destinacions que t’obriran
la gana. PER CARME VIEITEZ
RACC 70 juny 2018