L’agència del
RACC et porta
a les millors
destinacions
culinàries
% Roma. Vol d’anada i tornada,
en hotel de 4* en règim
d’allotjament i esmorzar.
5 dies des de 215€
% Lisboa. Vol d’anada i tornada,
en hotel de 3* en règim
d’allotjament i esmorzar.
5 dies des de 215€
% Nova York. Vol d’anada i
tornada, en hotel de 3* en règim
d’allotjament.
6 dies des de 820€
% Lima. Vol d’anada i tornada,
en hotel de 3* en règim
d’allotjament i esmorzar.
6 dies des de 1.010€
NOTA PER ALS QUATRE PROGRAMES: PREUS PER
PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE. SORTIDA DES
DE BARCELONA. PREUS DINÀMICS SUBJECTES A
VARIACIÓ EN FUNCIÓ DE LA DISPONIBILITAT DE
PLACES.
3
Nova York. Paradís del brunch
En ser una ciutat d’acollida, Nova York té una inesgotable oferta de cuines
d’arreu del món. Si busques gastronomia autòctona, és ineludible delectar
te amb un bon esmorzar americà a base de pancakes, bagels (dònuts de
pa) farcits de mil ingredients i ous remenats amb bacó a qualsevol dels
diners (cafeteries) que hi ha per tota la ciutat. També és molt recomanable
esmorzar en els petits restaurants del barri bohemi de Tribeca, com ara
el Locanda Verde (foto) o Tiny’s & the Bar Upstairs; o tastar els genuïns
hot dogs i hamburgueses, ja sigui en un Shake Shack (fast food econòmic i
de qualitat) o un 5 Napkin Burguer.
RACC 71 juny 2018
Informació
i reserves
Al tel. 93 208 70 00,
agències i raccviatges.cat
Roma. La cuina “della mamma”
Epicentre d’una de les millors cuines del planeta, la Ciutat Eterna és una
festa per a l’art del paladar. Des de les trattorie tradicionals com ara Cesare
al Casaletto, a restaurants com Da Armando al Pantheon, molt a prop
d’aquest conegut monument, que serveix cuina essencialment romana
com ara els espaguetis a la carbonara, la saltimbocca, o la coca amb formatge
ricotta.
4